Spørsmål og svar

Findig20: Det beste av en digital verden og fysisk møteplass!

På grunn av folkehelseinstituttets anbefalinger vil vi begrense antall personer som fysisk kan delta til 200 personer på Finansnæringens Digitaliseringskonferanse, 15. september. Konferansen vil holdes på Norges Varemesse og blir i tillegg direkteoverført på video. Du kan enten delta i direktesending eller se foredragene i opptak senere.

Nova Studios på Norges Varemesse gir oss en en profesjonell produksjon på tre scener med 4 kameraer, AV-rigg og streaming produksjon. Streaming overføres direkte på ONVENT som er Norges første heldigitale konferanse og messe arrangør. Lekkert presentert i et fotorealistisk design som styrker relasjoner mellom deltagere og sponsorer.

Vi tar sikkerheten til våre deltakere, foredragsholdere, samarbeidspartnere og ansatte på største alvor, og oppfordrer derfor alle våre deltagere til å følge Folkehelseinstituttets anbefalinger.

Ler mer om smitteveiledning fra Norges Varemesse her.

Arrangementet er flyttet, hvor?

For å bedre ivareta smittevernhensyn ift. plassbehov, har vi flyttet arrangementet fra Clarion Hotel The Hub til Norges Varemesse.
Benytt inngang vest (som ligger nærmest Thon Hotel Arena). Les mer om adkomst og parkering på Norges Varemesse her.

Konverter din billett til digital billett

I henhold til våre generelle kjøpsbetingelser, bortfaller kundens krav på godtgjørelse eller tilbakebetaling av innbetalt beløp ved force majeure (som f.eks. pandemi). Vi ønsker likevel å berømme dere som allerede har sikret dere billetter til Finansnæringens Digitaliseringskonferanse 2020 ved å tilby at billettene konverteres til direktesendt video.
Ta kontakt med oss.

Du har også muligheten til å endre navnet på billetten din inntil 24 timer før arrangementet starter. Overfør den til en kollega, kunde eller venn hvis planene dine endres.

Jeg har bestilt flyreiser og hotellovernatting. Kan du endre dette for meg?

Vi kan dessverre ikke endre reservasjoner som ikke bestilt av Findig. Imidlertid, fra våre observasjoner i reiselivsbransjen, er de fleste flyselskaper og hotell veldig imøtekommende med endring av reisedatoer og hotellnetter i disse dager. Så lenge reservasjonen holder seg. Kontakt reisebyrået eller leverandøren din direkte for å avtale datoendring.

Blir det endringer i arrangementsprogrammet?

Vi forsøker å beholde mest mulig av det opprinnelige programmet, men mindre endringer kan forekomme. Programkomiteen vil bidra til at programmet er så aktuelt, relevant og interessant som mulig.

Hva skjer hvis COVID19-restriksjonene blir ytterligere skjerpet innen 15.september?

Vi vet ikke hvordan situasjonen vil fortsette å utvikle seg, men vi tror vi har tatt den beste beslutningen under de nåværende forholdene om å ivareta helse, velferd og sikkerhet for våre deltakere, foredragsholdere, samarbeidspartnere og ansatte. Vi vil fortsette å overvåke situasjonen nøye og holde deg oppdatert om utviklingen.

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Kontakt oss på e-post: event@tumedia.no